Riblji kolagen

Riblji kolagen, poznat i kao morski, u osnovi je najbolji kolagen životinjskog podrijetla. Zašto je baš riblji tipa I toliko dobar ?

ISTRAŽI VIŠE

MSM

MSM (metilsulfonilmetal) popularni je dodatak prehrani koji se koristi za široki spektar liječenja različitih simptoma i stanja.

ISTRAŽI VIŠE

Vitamin C

Vitamin C i kolagen sjajno funkcioniraju zajedno.  Bez odgovarajuće količine vitamina C, tijelo zapravo ne može formirati ili pohraniti kolagen. 

ISTRAŽI VIŠE

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina pomažu vašoj koži da bude zdravija i gipkija. Otprilike polovica hijaluronske kiseline u vašem tijelu se nalazi u vašoj koži.Njena glavna funkcija je zadržavanje vode.

ISTRAŽI VIŠE

B kompleks

Vitamini B skupine su hranjive tvari koje imaju mnoge važne uloge u našem tijelu. Dodaci prehrani koji sadrže svih osam vitamina B nazivaju se vitaminima B-kompleksa.

ISTRAŽI VIŠE

Cink

Cink pomaže održati vaš imunološki sustav jakim. Budući da je neophodan za rad imunoloških stanica i staničnu signalizaciju, nedostatak može dovesti do oslabljenog imunološkog odgovora.

ISTRAŽI VIŠE

Stevia

Stevia je i do 400 puta slađa od šećera, ne utječe na razinu šećera u krvi i ima vrlo nizak kalorijski broj pa se smatra bezkaloričnim zaslađivačem. 

ISTRAŽi VIŠE
[]
Have no product in the cart!
0