Iva

m.sc. Iva Tokić Sedlar

m.sc. Iva Tokić Sedlar završila je studij nutricionizma u Splitu na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, a diplomski studij Applied Human Nutrition na Oxford Brookes University-u u Ujedinjenom Kraljevstvu. U Ujedinjenom Kraljevstvu radila na znanstvenom istraživanju na temu bezglutenske prehrane.

Povratkom u Hrvatsku, radi kao vanjska suradnica Poliklinike dr. Babić i osniva Nutrivat nutricionističko savjetovalište u Splitu te online plaftoformu za izradu planova prehrane, dostupnu svim građanima Republike Hrvatske.

Nutrivat kao online platforma i nutricionističko savjetovalište nude znanstveno potvrđen, individualni pristup prehrani osoba koje žele sa zdravijim načinom života poboljšati kvalitetu svog života.

Iva je i vanjska suradnica Visoke škole Aspira na predmetu Nutricionizam te vanjska edukatorica Kluba trudnica i roditelja u Splitu. Sudjeluje i u znanstvenim istraživanjima iz područja nutricionizma. Sudjeluje u brojnim europskim projektima kao predavačica na teme prehrane djece, trudnica, studenata, sportaša i osoba starije životne dobi.

Članica je Hrvatskog akademskog centra primijenjenjenog nutricionizma. Zaljubljenica je u kuhanje, znanost i zdrav način života.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

[]