Pitanja i odgovori

Sve što trebaš znati na jednom mjestu.

Sadržaj harmonike

Kolagen je najzastupljeniji protein u tijelu i ključni je sastojak svih vezivnih tkiva. Moderna prehrana sadrži nažalost minimalno kolagena. Prirodna proizvodnja kolagena u organizmu opada za čak 1% godišnje već nakon navršene 20. godine života, ali naša potreba za njim se povećava s vremenom. Do 40. godine proizvodnja kolagena opadne do 20%. Kolagen Boost je namjenjen svima koji žele održati ili popraviti zdravlje i ljepotu svoje kože, kose i noktiju kao i svima koji u ranoj dobi imaju probleme s kožom i aknama. Kolagen Boost rješava problem deficita kolagena i omogućava da koža, kosa, nokti i zglobovi ostali vitalni.

50 ml proizvoda sadrži 10.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena, 200 mg vitamina C, 100 mg hijaluronske kiseline, 500 mg MSM-a, 50 μg biotina, sve vitamine B kompleksa, folnu kiselinu i cink.

Dnevna doza sadrži sve dnevne potrebe odrasle osobe za vitaminom C, svim vitaminima B kompleksa, cinkom, folnom kiselinom, sadrži čak 10 000 mg ribljeg kolagena tipa I i 500 mg MSM-a. Tajna našeg proizvoda je idealni odabir i omjer svih sastojaka koji su spojeni zajedno kako bi apsorpcija kolagena bila što veća. Kolagen Boost je pravo malo postrojenje za proizvodnju kolagena u boci od 500 ml.

Ako ste već probali piti druge dodatke prehrani na bazi kolagena i odustali zbog neugodnog okusa, ili se tjerate da pijete kolagen sa začepljenim nosom, sada je pravo vrijeme da vratite kolagen u prehranu. Kolagen Boost ima ugodan okus naranče i narančasto je zlatne boje. Kolagen Boost je razvijan dugo vremena upravo zato što smo željeli razviti super snažnu formulu uz dobar okus proizvoda. Nešto što pijemo svaki dan želimo da bude djelotvorno, ali i ukusno.

Ponosni smo što je ovo proizvod koji je razvijen i proizveden u Hrvatskoj. Radili smo brojna istraživanja s timom stručnjaka te više od dvije godine testirali proizvod kako bi mogli proizvesti djelotvorni tekući riblji kolagen s idealnim omjerom vitamina, minerala i kolagena po najvišim svjetskim standardima.

Koristimo hidrolizirani riblji kolagen tipa I brenda Naticol® koji se pokazao kao najbolji za kosu, kožu, nokte i zglobove. Studija objavljena 2018. godine u Juniper Online Journal of Case Studies otkrila je da mala doza peptida kolagena iz ribe tipa I brenda Naticol®, može smanjiti pojavu bora, finih linija i suhoće kože kod zrelih žena. Rezultati studije pokazuju da čak i niska doza Naticola od 2,5 g može vidljivo smanjiti znakove starenja kože. Kolagen Boost koristi upravo Naticol® hidrolizirani riblji kolagen, a u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži čak 10 g kolagena, 4 puta više nego u objavljenoj studiji.

Da, naš kolagen je hidroliziran, može se piti samostalno, a lako se doda bilo kojem toplom ili hladnom napitku ili u smoothie. Okus našeg proizvoda je naranča.

Kolagen tipa I gradivni je element strukture naše kože, čineći oko 80% dermalnog sloja naše kože. Naše tijelo prirodno proizvodi kolagen, ali njegova se proizvodnja počinje smanjivati kako starimo. Pokazalo se da je dodatak kolagena koristan za održavanje zdrave i hidratizirane kože. Morski (riblji) kolagen sastoji se od kolagena tipa I i bogat je jedinstvenim aminokiselinama koje utječu na zdravlje kože, kose, noktiju i zglobova i potiču prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu.

Prve rezultate možete vidjeti već nakon mjesec dana uzimanja. Svaka osoba ima različitu potrebu za kolagenom ovisno o godinama, prehrambenim i životnim navikama. Kod nekih pojedinaca se efekt vidi jako brzo, a kod drugih je potrebno malo više vremena za vidljive rezultate.

Vaše tijelo prirodno svakodnevno proizvodi kolagen, uzimanje dodatnog možete smatrati kontinuiranim postupkom recikliranja i obnavljanja prirodnog kolagena jer se dio kolagena u vašem tijelu zamjenjuje svaki dan. Kada svakodnevno koristite ovaj proizvod opskrbljujete svoje tijelo hranjivim sastojcima koji podržavaju novu proizvodnju kolagena. Kao i svakom prehrambenom pristupu, potrebno je vrijeme da hranjive tvari potaknu prirodni proces obnove vašeg tijela. Kad prestanete koristiti kolageni, više ne pružate tijelu istu hranjivu podršku za svakodnevno obnavljanje kolagena.

Ne, naš proizvod je vegetarijanski, ali sadrži ribu.

Ne, jedini zaslađivaći koje smo koristili su stevia i sorbitol. Stevia je slađa od šećera čak 200 do 400 puta. Stevia je prirodni zaslađivač, za razliku od šećera ne izaziva karijes, nema kalorija, glikemijskog indeksa ni štetnih nuspojava poput umjetnih zaslađivača te je otporna na visoke temperature. Sorbitol, poliol ili šećerni alkohol, je zaslađivač koji je slađi od saharoze, a kalorijska vrijednost mu je za 1/3 manja. Ugodnog je okusa, ne pogoduje razvoju karijesa i koristan je oboljelima od dijabetesa.

Pored vremena prijevoza za svaki način otpreme, molimo pričekajte 1-2 radna dana za obradu vaše narudžbe. Nakon što je narudžba poslana, dobit ćete broj potvrde.

Testiramo svaku seriju proizvoda na mikrobiološke komponente. Za provođenje ovih testova koristimo neovisne, certificirane laboratorije treće strane.

Rok trajanja je jasno ispisan na dnu svake kutije s proizvodom. Proizvod je najbolje upotrijebiti u roku od dvije godine od dana proizvodnje.

Preporuča se čuvati na temperaturi do 25°C, na tamnom mjestu. Može se čuvati i u hladnjaku.

Osim što pozitivno djeluje na kožu, kosu, nokte, zglobove i zube Kolagen Boost sadrži vitamine i minerale koji pozitivno utjeću na imunitet, djeluju protuupalno, pomažu kod simptoma alergijskih reakcija te imaju brojne druge prednosti. Kolagen Boost je imunokozmetički proizvod koji ne samo da pomaže očuvati ljepotu već holističkim pristupom pomaže oko cjelokupnog zdravlja tijela iznutra prema vani. Težimo prema tome da sastojci u našim proizvodima djeluju sinergijski za najbolje rezultate.